Met zijn speciaal afgestelde M sportophanging en Torsen sperdifferentieel legt het exclusief voorwielaangedreven compacte sportmodel een focus op uiterst meeslepend rijplezier. De productie van de BMW 128ti start in november 2020, met prijs in België van € 43.250 (BTWi).
De BMW 128ti neemt de stevigere stabilisatorstangen en steunen voor de stabilisatorstangen met hoge voorspanning over van de BMW M135i xDrive. De stuggere veren en schokdempers werden dienovereenkomstig aangepast voor een uitstekende rijdynamiek. Daarnaast is de voorwielaangedreven 128ti ongeveer 80 kilogram lichter dan het topmodel.
Exclusieve onderscheidende kenmerken aan de binnen- en buitenkant van de BMW 128ti geven de wagen een opvallend uiterlijk. Op basis van het Model M voegt hij specifieke bekledingen en sierlijsten, zijdrempelbekleding en een “ti”-badge voor de achterwielen toe in een sportieve rode kleur. Als de BMW 128ti wordt besteld met de metaalkleuren Melbourne Rot of Misano Blau, worden de accenten en de “ti”-badge (die desgewenst kan worden verwijderd) in het zwart uitgevoerd.
Back to Top