iX3 het eerste BMW X-model die elektrisch gaat
Volledig elektrische mobiliteit beleeft haar première in een BMW X-model – de nieuwe BMW iX3. Lokaal emissievrij rijplezier vult de sportieve capaciteiten aan waarvoor BMW bekendstaat, naast het comfort, de veelzijdige functionaliteit en de ruimte van de succesvolle BMW X3.
Prestaties
Nieuw ontworpen BMW eDrive-elektromotor levert een maximumvermogen van 286 pk en een maximumkoppel van 400 Nm. Acceleratie van 0 tot 100 km/u in 6,8 seconden (ter vergelijking – BMW X3 30i: 6,4 seconden). Het ontwerpprincipe van een stroomgedreven synchrone motor maakt een geoptimaliseerde vermogensontwikkeling mogelijk en stelt ingenieurs in staat het gebruik van zeldzame aarden te vermijden.
BMW = achterwielaandrijving
De vermogensoverdracht naar de achterwielen zorgt voor een klassieke BMW rijervaring. De ongeëvenaarde combinatie van een laag stroomverbruik en een hoog laadvermogen maakt lange ritten met hoge gemiddelde snelheden mogelijk. De adaptieve ophanging (die standaard komt!) optimaliseert de sportieve respons en het comfort. Voor de ideale rijervaring!

Wat zal de BMW iX3 kosten?
Je hebt al een BMW iX3 vanaf € 69.950 (BTWi)
Alle foto's in dit artikel ©BMW België
Back to Top