Speciale laklaag
De BMW X7 Edition Dark Shadow onderstreept zowel de sportieve uitstraling als de luxueuze sfeer van de grootste SAV. Het meest opvallende kenmerk van het Dark Shadow Edition-model is de BMW Individual speciale laklaag in Frozen Arctic Grey metallic. Deze bijzonder carrosserie afwerking wordt nu voor het eerst bij een BMW X model toegepast. Deze BMW Individual lak zal ook beschikbaar zijn op de BMW X6 en BMW X5!
Interieur
Een indrukwekkende combinatie van sportieve flair en een luxueuze ambiance kenmerkt ook het interieur van de editie. De bestuurder en voorpassagier genieten van de superieure sportieve flair van de luxueuze SAV op elektrisch verstelbare comfortstoelen. Een lederen M stuurwiel en de speciaal voor de BMW X7 Edition Dark Shadow ontwikkelde individuele uitrustingsdetails. Daarnaast dragen de BMW Individual interieurafwerking in Fineline Black met aluminium inlegwerk bij aan de fascinerende uitstraling van het interieur van het model. In de middenconsole wordt het unieke design benadrukt door middel van BMW Individual interieurafwerking in Piano Black met een Dark Shadow editie logo.
Ongeveer 500 stuks
Het model zal worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage van ongeveer 500 stuks in de BMW-fabriek in Spartanburg. Speciale BMW Individual lakafwerkingen voor de BMW X7, BMW X6 en BMW X5 die vanaf augustus 2020 voor het eerst beschikbaar zullen zijn.
Alle foto's in dit artikel ©BMW België
Back to Top