Krachtig, efficiënt, emotioneel
De Porsche Cayenne GTS en Cayenne GTS Coupé zijn twee nieuwe modellen die zijn ontwikkeld met het oog op sublieme rijprestaties. We weten al dat de aandrijflijn een heel belangrijke rol speelt bij de GTS-modellen dus in plaats van de 3.6-V6 biturbo van zijn voorganger klopt nu weer een V8-hart onder de motorkap van de Cayenne GTS. Met een vermogen van maar liefst 460 pk en een koppel van 620 Nm biedt de vierliter-biturbo duidelijk betere prestaties in alle disciplines.
Geweldig geluid
Om aan te sluiten bij de indrukwekkende prestaties van de nieuwe auto biedt zijn specifiek ontwikkelde sportuitlaatsysteem een zeer emotionele geluidservaring. Standaard is een uitlaatsysteem gemonteerd waarvan twee uitlaatpijpen aan weerszijden van de achterkant van de wagen zijn gemonteerd. Wil je nog meer beleving van deze V8? Dan kan dit met een op hoge frequenties afgestemde sportuitlaatsysteem. Het bestaat uit twee centraal geplaatste ovalen uitlaatpijpen die exclusief op de Cayenne GTS Coupé worden aangeboden en die ook verkrijgbaar zijn op de Cayenne Turbo Coupé.
Interieur
Zoals we gewoon zijn van Porsche zijn er in het interieur ook hoogkwalitatieve materialen gebruikt zoals Alcantara® voor de hemelbekleding, het midden van de stoelen, de middenarmsteunen en deuren en donker geborsteld aluminium maken het mogelijk om het sportieve maar elegante karakter van de Cayenne GTS-modellen ook in hun interieurs te ervaren. Standaard achtvoudig verstelbare sportstoelen om u als bestuurder de perfecte zit positie te garanderen. 
Er zijn ook GTS-logo’s te zien op de voordeuren, de dorpelbeschermers, de toerenteller en de hoofdsteunen om u altijd te herinneren dat u niet zomaar in een Cayenne zit.

De nieuwe Cayenne GTS-modellen kunnen worden besteld en staan vanaf begin juli bij de dealers. In België starten de tarieven bij 117.418,40 euro voor de Cayenne GTS en 121.895,40 euro voor de Cayenne GTS Coupé, in beide gevallen inclusief btw en met landspecifieke uitrusting.
Alle foto's in dit artikel ©Porsche België
Back to Top