Volkswagen ID.4 1st Edition Max
Volkswagen ID.4 de grote broer van de ID.3
Een tijdje geleden hadden we het genoegen om een test te doen met de ID.3 waar we overigens zeer positief over waren dus stonden we zeker te springen om deze Volkswagen ID.4 1st Max te testen!
De Volkswagen ID.4 is een elektrische familie SUV, dit wil zeggen: veel ruimte, kindvriendelijk, gemakkelijk in te stappen en de gekende elektrische uitstraling.
MOTOR
De ID.4 heeft een 77 kWh batterij met een vermogen van 150 kw of 204pk, dit vermogen wordt gestuurd naar de achterbanden.
Het voordeel aan het elektrisch rijden is natuurlijk de zeer aangename ritten, gezien er niet meer moet geschakeld worden. In het geval van de Volkswagen ID.4 kan deze vlot 400 km rijden zonder opladen. Je hoeft dus niet te panikeren of 'oplaad stress' te hebben.
Rijcomfort
Het rijcomfort van de Volkswagen ID.4 is verrassend zacht want als je weet dat onze testwagen op 21 inch velgen stond is dit comfort wel subliem!
In de ID.4 zit je ook een stukje hoger dan in de ID.3 dit heeft echt het SUV gevoel en zorgt voor een goed zicht op de baan. Da en geeft dus ook dat extra gevoel van veiligheid.
De zetels zijn zeer comfortabel en ondersteunen je goed waar nodig, ook na enkele uren in de auto ondervindt je zeker geen last aan je rug.
Interieur
Als we een kijkje nemen in het interieur merken we direct op dat dit ook een lid is van de 'ID -familie' we bevinden ons in het herkenbare interieur. Simpel, zeer strak afgewerkt en dit heeft echt een futuristisch gevoel.
De versnelling aan de digitale cockpit, de touchscreen knoppen en het grote middenscherm geven alles wel het speciale toekomst gerichte gevoel dat je zeker wil in deze auto's!
Onze testwagen was afgewerkt met het zwart interieur en bruine lederen accenten wat wel een zeer leuke touch heeft en je zo extra speciaal doet voelen in de ID.4.
Conclusie
De Volkswagen ID.4 biedt zowel ruimte, luxe en comfort in één auto, de ID.4 is zeker een volwaardige broer en lid van de ID- familie!
Prijs
Onze testwagen heeft een prijskaartje van €57.154,76 incl BTW.
En er is al een Volkswagen ID.4 vanaf €56.915,01 incl BTW.

Meer AUTOS...

Back to Top